Bactry ADMİN
Mesaj Sayısı : 1774 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Web Dizayn Lakap : Bactry <FONT color=red><B>Dikkat</FONT> :
<center><B><fieldset>Takım : Ruh Hali : <br><FONT color=FFA500><B>Başarı : <FONT color=#00ccff><B>Güçlülük</FO : <FONT color=#008000><B>Aktiflik</FO : <br><FONT color=#ffff33><B>İLETİ : ЯΘCЌΣЯ-* Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: ***Ada Kızı*** C.tesi Şub. 16, 2008 3:24 pm | |
| ***Ada Kızı***
Okyanus engellemedi ki yollarını Ada kızı… Bak yine geldim açsana kapıyı Yaşamaya geldim geçtiğimiz yazı Hala var mı o eflatun menekşe saksıları Suluyor musun eskisi gibi onları
Ada kızı… Söyle, bekliyor muydun yollarımı Sen de özlüyor muydun sarılmalarımı Sana geldim açsana kapıyı Tanımadın mı? Hani sol yanı yaralı Hani o sevda çocuğu Hani o aşkın tek soluğu
Ada kızı… Üç kere vurdum açmadın kapıyı Bak geri dönüyorum Bir daha aramam seni Sen unutmuşsun geçtiğimiz yazı Balkonda ki o turuncu şarkıları Ben unutmadım sarıya çalan saçlarını Hani o pespembe yanaklarını
Tamam! Ada kızı… Sen istersen açma kapıyı Farz et ki gönül sana yanmadı Farz et ki sevda çocuğu hiç yaşamadı | |
|