Turkish_Rap_Boy Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 31 Nerden : Ankara:\ İş/Hobiler : Pc Başında Durmak,Hovardalık Lakap : StyleT <FONT color=red><B>Dikkat</FONT> :
<center><B><fieldset>Takım : Ruh Hali : <br><FONT color=FFA500><B>Başarı : <FONT color=#00ccff><B>Güçlülük</FO : <FONT color=#008000><B>Aktiflik</FO : <br><FONT color=#ffff33><B>İLETİ : Gülü Gülüne , Kalbini Sevene Ver , Sevmek Güzel şey, Sevmesini Bilene Ver,! Seviyorum Sevdalıyım ;! Sevenlere Saygılıyım nEDEnin Sorarsan Çünkü Ben Urfalıyım...!!! Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Ceza - Bu Rap Muharebe C.tesi Mayıs 24, 2008 2:36 pm | |
| istisnalar mi vuracak beni yerden yere bab-i ali yalamalarinin agzina ben kilidi vurdum emme siz elma kurdu gibisiniz hepiniz biz her derde deva lokman hekim formülü gibi dafter, ölümsüz bu rapler, lefter küçük antonyadiskolleri gibi büyüdü delikler. kimi harakiri sandi bu rapleri kimi namus bekçisi gibi gördü kendisini ayakalti rapçisi neredeler acaba itler fazla heveslenme beni kirmak kizilirmaktan tek ayak üstünde sekerek geçmek kadar zordur mclerin çenesini kirmak bana düser. metaforlarimin anaforunda kaybolacaksiniz itler kondom yok bu sefer bana baba diyeceksin kustugum her sözü sen yiyeceksin. s.o.s veremeyeceksin hiç , kuva-i dengesiz anten sus! kalbin duracak bir gün geberip gideceksin neyin pesindesin
Su habibi subidtek muharribarra sapanla m4a1 pala bir arada. la mecnun rap yo elhamdulillah en ab-i arif bati berlin real cellad
kombinezon giyecek kombinasyon olarak ayaginda bir pitbul üçbin kilo basinçla kirilacak organin sende yedegi var midir? alninda baska her yerine bir kursun hedefim olsun 84te yapilan ragimofini havuç uydursun aç 2000de kudursun teonun her yaptigi eski parça tirmalamis kulagimi insan ilhamdan bu kadar yoksunmuymus yosun tutmus artik kalite çalar. en alaternatifinize sponsor olarak domalan akli bir karis havada beyni 8 metreden de geride olan koltuk sahibi denyol cüceler acaba kimlerden medet beklerki bilmem. tek bir aranjör var gibi ülkede hersey ayni tatta vede hersey ani katta çökmek üzeresiniz haberiniz olsun taviz vermis kelebekler kulaklar artik bu raple dosun
su habibi subidtek muharribarra sapanla m4a1 pala bir arada. la mecnun rap yo elhamdulillah en ab-i arif bati berlin real cellad | |
|