Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|Başlık Sayısı :1981| Mesaj Sayısı:3050|

PortalAnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I]

YazarMesaj
Bactry
ADMİN
ADMİN
Bactry

Erkek Mesaj Sayısı : 1774
İş/Hobiler : Web Dizayn
Lakap : Bactry
<FONT color=red><B>Dikkat</FONT> :
Dikkat: Turk Forumzen Bağımlılık Yapabilir !!

<center><B><fieldset>Takım : [I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Galata10
Ruh Hali : [I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Delibo10
<br><FONT color=FFA500><B>Başarı :
[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Left_bar_bleue100 / 100100 / 100[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Right_bar_bleue

<FONT color=#00ccff><B>Güçlülük</FO :
[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Left_bar_bleue100 / 100100 / 100[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Right_bar_bleue

<FONT color=#008000><B>Aktiflik</FO :

<br><FONT color=#ffff33><B>İLETİ : ЯΘCЌΣЯ-*

[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Empty
MesajKonu: [I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I]   [I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Icon_minitimeSalı Şub. 19, 2008 9:02 am

Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi

Dersler:Ezber olan bütün dersler
Malzemeler:Okulda gömleğin üstünden giyebileceğiniz uzun kollu siyah kazak,iğne ,iplik,mp3 player

Şimdi kazağı giyin sol elinizi ensenize koyun dirseğinizide masaya koyun.Tam kulağınıza denk gelen yeri işeretleyin. Kazağınızın iç kısmına kulaklığın sol olanını dikin .Dikin dediysem öle çok sıkı deil 3-4 dikiş atsanız yeter.Sonra herşeyi kaydedin mp3e ama yawaş yawaş konuşun. Sınavda gömleğinizin cebine koyun mp3ü göğsünüzü kaşır gibi yaparak playe basın sol dirseğinizi masaya koyup eliniz ensenize gelicek şekilde kolunuza kafanızı dayayın (solaksanız tam tersini yapın)kulağınız tam kulaklığa gelicektir.Bütün sınav dinleyerek kağıdı doldurun.Bugün din sınavına girdim hoca 40 soru vermişti 10 tane çıkıcak dedi ben hepsini yaptım tabi ekşi sözlükde okumuştum bunu ama dikme olayını ben ekledim çünkü hoca bölelikle hiç göremiyor.Ama yakalanma riski çok düşük sesi fazla açmayın kazakdan rahat geçiyor zaten ses.Diğer öğrenciler sağa sola bakarak dikkat çekerken siz dayayın kafanızı dinleyerek yazın.
http://turk.forumzen.com

[I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I]
1 sayfadaki 1 sayfası