Bactry ADMİN
Mesaj Sayısı : 1774 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Web Dizayn Lakap : Bactry <FONT color=red><B>Dikkat</FONT> :
<center><B><fieldset>Takım : Ruh Hali : <br><FONT color=FFA500><B>Başarı : <FONT color=#00ccff><B>Güçlülük</FO : <FONT color=#008000><B>Aktiflik</FO : <br><FONT color=#ffff33><B>İLETİ : ЯΘCЌΣЯ-* Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: [I]Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi [/I] Salı Şub. 19, 2008 9:02 am | |
| Gelmiş Geçmiş En Garanti Kopya Yöntemi
Dersler:Ezber olan bütün dersler Malzemeler:Okulda gömleğin üstünden giyebileceğiniz uzun kollu siyah kazak,iğne ,iplik,mp3 player
Şimdi kazağı giyin sol elinizi ensenize koyun dirseğinizide masaya koyun.Tam kulağınıza denk gelen yeri işeretleyin. Kazağınızın iç kısmına kulaklığın sol olanını dikin .Dikin dediysem öle çok sıkı deil 3-4 dikiş atsanız yeter.Sonra herşeyi kaydedin mp3e ama yawaş yawaş konuşun. Sınavda gömleğinizin cebine koyun mp3ü göğsünüzü kaşır gibi yaparak playe basın sol dirseğinizi masaya koyup eliniz ensenize gelicek şekilde kolunuza kafanızı dayayın (solaksanız tam tersini yapın)kulağınız tam kulaklığa gelicektir.Bütün sınav dinleyerek kağıdı doldurun.Bugün din sınavına girdim hoca 40 soru vermişti 10 tane çıkıcak dedi ben hepsini yaptım tabi ekşi sözlükde okumuştum bunu ama dikme olayını ben ekledim çünkü hoca bölelikle hiç göremiyor.Ama yakalanma riski çok düşük sesi fazla açmayın kazakdan rahat geçiyor zaten ses.Diğer öğrenciler sağa sola bakarak dikkat çekerken siz dayayın kafanızı dinleyerek yazın. | |
|