Mali090 Yardımcı Üye ѕüρєя üує
Mesaj Sayısı : 364 Yaş : 32 Nerden : istanbul İş/Hobiler : Spor Lakap : Mali <FONT color=red><B>Dikkat</FONT> : <div align="center"><span><marquee><font color="#00ccff"><strong>Dikkat: Turk Forumzen Bağımlılık Yapabilir !!</strong></font> </marquee></span></div> <center><B><fieldset>Takım : Ruh Hali : <br><FONT color=FFA500><B>Başarı : <FONT color=#00ccff><B>Güçlülük</FO : <FONT color=#008000><B>Aktiflik</FO : <br><FONT color=#ffff33><B>İLETİ : Kişisel İletinizi Girin Kayıt tarihi : 19/02/08
| Konu: "Hatayı takım yapıyor" Salı Şub. 26, 2008 6:53 am | |
| "Hatayı takım yapıyor"
Son haftalarda hatalı goller yediği için eleştirilen Rüştü, “Hatayı bir kişi değil, tüm takım yapıyor” dedi. Beşiktaş’a gelirken Fenerbahçeli damgasını yiyeceğini bildiğini belirten tecrübeli eldiven, “Bazı Beşiktaşlılar Fenerbahçeli futbolcu istemiyoruz diyorlar. Ancak ben şu anda Beşiktaşlı Rüştü’yüm. Beşiktaş, zorlu bir dönemden geçiyor. Gerek taraftar, gerekse futbolcular her görevlerini yaparak Beşiktaş’ı daha iyi yerlere taşımalı. Ben, sözleşmeli futbolcusu olduğum Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi. | |
|