Misafir Misafir
| Konu: Üyelerin mesajı veya forumdaki konular silindiğinde sayılar düşmesin Paz Mart 02, 2008 3:55 pm | |
| Aşağıda anlattığım uygulamayla Üyelerin mesajını ,mesaj yazdığı kutunun üstündeki sil butonuyla sildiğinizde mesaj sayısı düşmeyecek,ancak hızlı yönetim seçeneğiyle veya konuyu komple sildiğinizde düşecektir Sources/RemoveTopic.php de bul - Kod:
-
// If the full topic was removed go back to the board. $full_topic = removeMessage($_REQUEST['msg']);
if (allowedTo('delete_any') && (!allowedTo('delete_own') || $poster != $ID_MEMBER)) logAction('delete', array('topic' => $topic, 'subject' => $subject, 'member' => $starter));
if ($full_topic) redirectexit('board=' . $board . '.0'); else redirectexit('topic=' . $topic . '.' . $_REQUEST['start']); } Değiştir - Kod:
-
// If the full topic was removed go back to the board. $full_topic = removeMessage($_REQUEST['msg'] , false );
if (allowedTo('delete_any') && (!allowedTo('delete_own') || $poster != $ID_MEMBER)) logAction('delete', array('topic' => $topic, 'subject' => $subject, 'member' => $starter));
if ($full_topic) redirectexit('board=' . $board . '.0'); else redirectexit('topic=' . $topic . '.' . $_REQUEST['start']); } EDIT://///////////////////////////////////////az önce bir üye sormuştu ona cevap verdim,burayada yazıyorum.buradaki anlatımımla konular silindiğinde forumdaki konu sayısı ve konu içindeki mesaj sayıları düşmeyecek Önce gir profiline ve bizim forumdaki gibi hızlı yönetim seçeneklerine ayarla yönetim araçlarını. sonra git gizli bir çöpkutusu oluştur üyelere görme izin verme. yannız kategoriyi açarken <Gönderilen Mesajları Say yazan yerdeki çentiği kaldır .yani çöpkutusu içindeki mesajlar sayılmasın. sonra konu listesine git ve silmek istediğin konuyu çöpkutusuna taşı. bu sayede konu sayısı ve konu içindeki mesaj sayıları düşmeyecek. |
|